32 Comments

 1. Net voor het eerst jouw kanaal gezien en meegedaan aan deze work-out. Ik heb al zoveel dingen geprobeerd maar dit is de eerste work-out die ik helemaal kon voltooien. Echt super fijn, ik zal dit ook zeker gaan herhalen, dankjewel voor de super fijne uitleg en de enorme motivatie tijdens de work-out!!

 2. Ik heb na een week al geabonneerd het is leuk om te doen ik doe oké alleen de beginners work out want ik ben nog maar negen en ik zit op mama's telefoon
  Dus ik moet nog sport kleren halen maar dat doe ik wel nog een keer

 3. Je legt super duidelijk uit en fijn dat jij ondertiteld heb gemaakt. Ik ben slechthorend en is heel erg fijn dat je blijven doen met ondertitelen. Ik werk thuis ivm corona en de sportschool is dicht. Je legt ook goed uit met houding en je laat ook goed zien.

 4. Alweer een andere oefening, best pittig als beginner maar goed vol te houden, ik vond ze heerlijk en ga ze zeker blijven doen, ik word gemotiveerd, niet alleen de salsa is mijn passie maar tegen de 60 heb ik de fitness opnieuw uitgevonden dankzij jou Thnx.😊 Ga vooral door

 5. Mijn antwoord is alle merken.
  Ik doe dit iedere ochtend en voel me verder de hele dag soepel.
  Ik ben 80 jaar en houd dit vol zo lang ik kan.
  De uitleg is geweldig. je hebt me echt enthousiast gemaakt.

 6. Hele fijne beginners workout, maar juist als beginner zou ik graag advies willen welke workout je hierna het best kunt volgen.
  Een soort stappenplan 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*