49 Comments

 1. Kun je veel afvallen door dit soort work-outs te doen en af te wisselen twee of drie keer per week? Of is 30 minuten daar niet lang genoeg voor?

 2. Dank je wel voor je beginnersvideo’s.
  Voor iemand als ik die last heeft van chronische vermoeidheid na een zware burn-out en ondertussen 20 kg overgewicht zijn je beginners cardio video’s voor mij goed vol te houden. Ze duren net lang genoeg zodat ik niet waardeloos ben de rest van de dag 😘

 3. Heey Marloes! Ik ben absoluut geen sporter maar moet en wil toch echt afvallen dus ik ben een tijdje geleden begonnen met het aanpassen van mijn voeding en ben meer gaan bewegen. Maar ik zocht nog iets extra's.. een zetje in de rug om mijzelf te motiveren om toch echt te "sporten".
  Jij hebt mij over de streep gehaald! Dankjewel daarvoor 😘
  Je bent zo lekker vrolijk en optimistisch en dat sleept mij er echt doorheen.
  Ik ben nu nog een beginner maar ik ga mijzelf tot het uiterste drijven want die kilo's moeten er af 😃

 4. Momenteel een goede workout voor mij!😊 Wegens een pijnlijke knie sinds drie weken kan ik niet touwtje springen. Met leuke muziek deze workout wordt het nog leuker!

 5. Paar dagen geleden geabonneerd, wat ben je een topper! Je motiveert, je stem vind ik prettig en.. Ik heb spierpijn! Ik volg je workouts! ☺

 6. Bedankt! Flink gezweten. Respect hoor dat je er nog vrolijk bij babbelt🥵
  Mijn hersenen snappen niet altijd de verschillende bewegingen die armen en benen moeten maken. Maar ach, ongecontroleerd bewegen helpt ook vast wel🤣 De tweede keer ging een stuk beter.

 7. Hey Marloes, wat een lekkere nieuwe workout. Ik ben een gevorderde sporter, maar kan helaas niet springen vanwege een verzakking. Ik word zo vrolijk en enthousiast van je stem en positiviteit. Hoop dat er binnenkort meer workouts zonder springen volgen. Be safe and stay healthy!

 8. Hé Marloes.
  Ik ben al heel lang Fan Je .Wij sporten heel veel.maar door een vastgezet rug en al de tweede nieuwe knie aan dezelfde kant.vind ik de Workouts zonder springen Geweldig .en ik kan het doen als Ik Tijd heb.💪🤣Groetsjes Tryntsje

 9. Nadat die sportschool al zolang gesloten is dacht ik, nou ik ga maar thuis jouw workout doen, en dit is weer een goed moment om te beginnen. Hij is goed gelukt! En nu weer opbouwen!!

 10. Hoi Marloes, zou je misschien ook workouts willen maken voor buikspieroefeningen met weerstandsbanden? Ik probeer echt al heel lang naar iets te zoeken, maar kan helaas niks vinden! 😕

 11. Lieve Marloes, dankjewel voor deze workout, ik ben licht gehandicapt en veel workouts kan ik niet, maar deze gaat super, heb hem dan ook opgeslagen en ga hem zeker vaak doen en ik hoorde dat je ook een zit workout gaat opnemen daar kijk ik ook echt naar uit, dankjewel ❤️🙏 lieve Schat. Je bent echt een inspiratie bron, zeker ook met je vlogs en voedingstips. Lieve groetjes Angela

 12. super super super motiverend, ik ben zo blij dat ik jou gevonden heb op YouTube ik ben nu 3 dagen bezig en ik begin het super leuk te vinden bedankt voor deze beginners workout

 13. Zo fijn deze "rustigere" workout! Ik heb zelf astma dus de workout vetverbranding, afvallen en conditie met springen kan ik vaak maar 2 rondes volhouden. Geeft een goed gevoel dat ik deze helemaal heb kunnen doen. Dankjewel!!

 14. Marloes we love you, bedankt, wij zijn verslaafd aan je video’s, erg bedankt voor de motivatie, je doet t fantastisch 👍, graag wat workouts voor mensen met knieblessure

 15. Heb weer jouw oefeningen gedaan Marloes; niveau beginners en soms stukjes zwaardere oefeningen zijn prima. Ik geniet van jouw outfits, heel smaakvol en divers; fijn die aflopende telling in de nieuwere filmpjes, je katten geven mij zo’n fijne afleiding, ik heb ook een Maukie. dankjewel voor je enthousiaste en motiverende workouts🍀 marianne (bijna 70🙀)

 16. Hoe vaak is het goed om dit te doen? Ik mountainbike om de dag en wil de andere dag eigenlijk ook wel iets doen, zou dat goed zijn? Om de dag mountainbiken, om de dag deze work out?

 17. Ik ben net 15 mijn lengte is ongeveer 1,65 en weeg 44 en ik eet het liefst zo minmogelijk ik sport 9/10 keer per week want ik wil zoveel mogelijk afvallen heeft iemand nog tips?🥰

 18. Wat een fijne workout! Deze ga ik zeker vaker doen!
  Wat ik me altijd afvraag is hoe het zit met calorieën verbranden. Ik heb een poosje gesport bij de sportschool, ook met een app erbij om de oefeningen bij te houden. Bij die oefeningen staat altijd hoeveel calorieën je ermee verbrandt en hoe zwaarder je hem maakt hoe meer calorieën je verbrandt. Maar ik vraag me dan altijd af: voor een beginner is 2kg heel zwaar, verbrandt je dan niet net zoveel als een topsporter met 20kg? Of gaat calorieën niet op met zwaarheid?

 19. Net deze workout gedaan! Ik reageer niet vaak maar wilde je nu wel even zeggen hoe fijn deze is! Ben een flinke beginner en het zweet loopt dan ook van mijn hoofd, maar buiten dat het een goede workout was vond ik het einde zo mooi. Je praatte zo lief tijdens de cooling down en vol trots het was echt even of je bij me in de woonkamer stond en zei wat ik nodig had! Dankjewel daarvoor ❤

 20. Weer super Marloes en dat je dat op 2 e paasdag even opneemt, fijn want ja we zitten nu op 21 april nog steeds binnen, bedankt heb hem wel zwaarder gemaakt voor mezelf ben eigenlijk geen beginnern!

 21. Heerlijke workout voor de afwisseling! Ik ben zo blij dat je de laatste tijd meer workouts plaatst, motiveert me enorm!

  Ik miste alleen wel de vraag in vlog die je altijd aan het einde stelt😇

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*