24 Comments

 1. Ik vond dat ik maar weer eens iets moest gaan doen en deze video was heel fijn om mee te beginnen. Motivatie om met meer van jouw video's mee te gaan doen. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘

 2. leuke workout alleen iets te licht naar mijn zinnen. maar toffe bewegingen alsook tof dat ze allemaal staande zijn! heb zwakke pols dus niet alle oefeningen zijn even evident. ik vind heel verwarrend met de handen naar boven en benen naar achteren alsook die mer de flessen voor de shouderbladeren waar je eerst zijwaars gaat dan naar boven. deze vond ik ook heel verwarrend. maaar toffe workout bedankt marloes ๐Ÿ˜€

 3. Hele goede workout om thuis te doen. Normaal gesproken ga ik 1x in de week naar zumba maar omdat de dansschool dicht is naar een alternatief gezocht. Leuke workout, niet te moeilijke oefeningen die goed vol te houden zijn en goede uitleg. Volgende keer een andere uitproberen ๐Ÿ˜Š

 4. Hoi Marloes, helaas geen coaching op afstand, maar wel je workouts ๐Ÿ˜€! Vandaag begonnen met deze ivm mijn overgewicht en het feit dat ik nu eens normaal start en ga volhouden! De lastigste oefening vond ik de schouderoefeningen. Dit omdat ik mijn rechterarm na de badmintoncompetitie niet meer goed omhoog krijg. Maar deze workout is wel weer goed om te doen als je, net als ik, last van je gewrichten hebt. Dankjewel en ik ga gewoon om de dag een workout doen. We zitten nu toch meer thuis door de coronCrisis. Fijn weekend! โ˜€๏ธ๐Ÿ˜Š

 5. Dank je wel voor deze workout. Met z'n allen proberen om in deze tijd toch wat in beweging te blijven is superfijn. Die andere workout voor ouderen had ik al gevonden dus die 3e ga ik ook proberen. Eigenlijk vind ik alle oefeningen gewoon leuk om te doen. Nogmaals bedankt!

 6. Voor het eerst een oefening gedaan van jou. Wat prettig, een hele poos niet gesport ben het nu weer aan het opbouwen. Dit werkse perfect voor mij. Ik zweet zelfs haha aan het eind van de training. Ik vond de oefening met het zitten en dan meteen staan wat lastig.
  Dank voor je inspirerende video

 7. Ik weet dat deze video al een jaar oud is, maar ik wil je toch even bedanken voor deze fijne workout. Ik heb jaren niks gedaan wegens omstandigheden, en wil nu echt wat fitter worden. Ik heb vaker een start gemaakt, alleen waren alle beginnersworkouts al te zwaar voor me, en dat was zo demotiverend dat ik steeds stopte omdat ik simpelweg 1 workout niet volhield.
  Deze workout vond ik pittig, vooral de squats voelde ik aardig, maar ook al werd het zwaar, ik heb hem helemaal volgehouden, en ik ben zo trots op mezelf! Morgen ga ik een andere beginnersworkout van je doen, en hopelijk kan ik hiermee wat fitter worden. Nu lekker douchen want ik zweet me kapot ๐Ÿ˜… maar het was het waard. Ben echt heel blij dat ik dit niveau aankan, enorm bedankt Marloes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*