24 Comments

  1. top! ik probeer ze eens allemaal uit. Op minder fitte dagen doe ik beginner, als ik in vorm ben ga ik nu voor gemiddelde workouts. Veel dank dat je me terug fit hebt gekregen!!

  2. Als je niet meer kan extern sporten door het virus dan toch maar intern thuis en ik vond toevallig je video en ben ook ermee begonnen..fijne uitleg en ik hoop zo oa mijn inmiddels ontstane lovehandles weer te laten verdwijnen. Bedankt!

  3. Jij hebt de video al een par jaar geleden gemaakt. Ik heb hem net voor het eerst gedaan. Ik vond het erg zwaar maar ben wel blij dat ik het heb gedaan. Vooral steeds gaan liggen en weer staan is voor mij niet makkelijk. De eerste ronde heb ik helemaal gedaan, de tweede ronde alleen de oefeningen op de mat en de derde ronde alleen de staande oefeningen. Maar ik ga zeker door.

  4. Fijne workout😁 marloes kun je nog zo'n workout maken maar dan een half uur en net iets meer dan beginners zonder teveel springen..😄😄

  5. Sinds maandag getraind met jouw video’s. Heb weer lekker gezweet. Super motiverend! Probeer te beginnen met 3 keer in de week😊.

  6. ik vind het echt een super filmpje ik ben hier vorig jaar rond de zomer vakantie mee begonnen iedere avond dit filmpje gedaan uiteindelijk ook de ochtend erbij gepakt. resultaat was al naar een maand te zien. toen tijdje uit de running geweest en nu naast me yoga sessies doe ik savonds ook weer jou filmpje om te sporten. awesome!

  7. Meega goed ik ben nu 5 kilo afgevallen super ik ben zo blij in het begin had ik problemen maar nu gaat het gewoon perfect dankuwel gr imke

  8. Ik wil graag op de dagen dat ik niet hardloop oefeningen thuis doen. Ik ben 10kilo afgevallen en wil mijn lichaam graag wat sterker maken. Ik doe elke dag al 50 squats. Welke oefening/ filmpje kan jij mij aanraden om daarnaast te doen(4x in de week) op de dagen dat ik niet hardloop?

  9. als je dit elke dag doet is dat genoeg? en ook nog fietsen naar school en nog traing van basket op maandag en donderdag zou het dan genoeg zijn ? please antwoord😁

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*