42 Comments

  1. Ik deed vroeger aan gym/turnen. Vandaag deed mijn 7 jarige zoon ook mee 😄. Mijn 3e workout deze week! Alleen de laatste 2 oefeningen op de mat zijn voor mij moeilijk. Met de zijwaartse plank kan ik mijn benen nog niet liften. Dit heb ik overgehouden aan erge bekkenklachten tijdens mijn beide zwangerschappen. In de laatste oefening knakt mijn bekken/onderrug ook nog, dus die doe ik heel rustig aan met mijn handen onder mijn billen.
    Fijn weekend!

  2. hoi marloes fijn om de beginners work-out te doen een beter begin dan je andere Workout van 30 minuten die was een beetje zwaar maar voor mijn spieren wel goed ik hield vroeger van dansen en ik zat op dansles

  3. Voelde me belabberd, wat deed deze workout deugd! Zo fijn er op beginnersniveau volop voor te kunnen gaan. Niets zo demotiverend als een workout waar je gewoon niet meekunt… Als kind (50 jaar geleden) deed ik niets liever dan voetballen…not done als meisje toen. Bedankt!

  4. Heerlijke workout voor tijdens deze quarantaine! Ik zat vroeger op atletiek, heel veel jaar met plezier gedaan 😀 Ermee gestopt omdat het niet te combineren was met mijn studie en stage, helaas..

  5. Hey Marloes, je denkt altijd, oh dit kan ik wel makkie! Ppfff echt zweten. Ik vond vroeger voetballen en volleybal leuk, maar voetballen doe ik nog steeds, maar wel anders🤗, voetballen 35 plussers.

  6. Hoi Marloes ik heb de hele workout gezien van je en ga as maandag dan nu ga ik hem mee doen met je en ik doe aan veld voetbal en doe ik nog steeds en groetjes Andy Timmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*